Ida, bekräftad diagnos

Jag blev sjuk första gången när jag var 12. Första året trodde jag det var maginfluensa. Fick så sinnessjukt ont i magen, precis som när har infektioner i magen, och ingen aptit. Det gick snabbt över till mensvärk. Svartnade för ögonen så fort jag ställde mig upp och kände hur spyan åkte upp i halsen. Ingenting hjälpte. Och var helt utmattad efter smärtorna. Detta började runt 14 års ålder. Höll på tills jag var 16 år. Kunde knappt leva under mensen och var sängliggande, när jag inte hade mens gick jag runt med så mycket ångest över det som komma skall att jag inte kunde koncentrera mig på något annat. Sen fick jag p-piller vid 16 års ålder. Makalösa biverkningar, ville ta livet av mig ungefär. Bytte till minipiller och drog istället på mig vestibulit. Ingenting funkade. Hade minipiller till 20 års ålder innan jag insåg att det var ohållbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: