Jenny, bekräftad diagnos

Fick min mens redan vid 9 års ålder, då sökte min mamma vård men allt såg bra ut på prover. Men redan där började helvetet med extrema smärtor som bara blev värre med åren. Rikliga blödningar som blev allt längre. De sista åren innan diagnos blödde jag minst 3 veckor i månaden, ibland flera månader i sträck. Blodbristanemi blev också en följd av alla blödningar. Fick göra en titthålsoperation 2018 efter att ha fått ”misstänkt endometriosdiagnos” ca 2 år innan, efter att ha provat mängder med hormonprepatat som gjorde att jag blödde nästan dagligen i 1,5 år gjordes operationen där endometrios bekräftades. 24 år från första mensen och vårbesöket tog det inan diagnos. Började med GnRh-analoger och blev efter 8 månader blödningsfri. Vilket jag varit i 2 år nu. Lever fortf med svåra smärtor dagligen och nu har min privata gynekolog gått i pension och jag fått söka mig till kvinnokliniken som vill att jag ska sluta på denna behandling. Så nu börjar en ny kamp för att få vård!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: