Christina, bekräftad diagnos

Mina problem började vid 20 års ålder. Då visste inte jag var endometrios var och litade på läkarna som sa IBS. Lär sig leva med det. Livet blev inte lättare trotts att jag ändrade kost och livet. Efter två barn förvärras mina symptom . Vid 36 års ålder får jag äntligen rätt diagnos. Men 16 år ! Ska de inte ta att få rätt diagnos!
Jag har levt mitt vuxna liv med extremt mycket sjukdagar. Tills det blev värre och jag sjukskrevs för utmattningssyndrom pga mina smärtor. Trodde att med diagnos så skulle det bli bättre . Men det är så långt från sanningen. Svensk vård har inte hjälpt mig att må bättre . De har snarare skapat ångest och stress över all kontakt med vården. Att konstant bli ifrågasatt och överkörd när man är som svagast klarar ingen av gång på gång på gång.

Jag valde tillslut kirurgi utomlands. Mådde kanon i 8 månader. Hade ett hyfsat liv i 1 år. Sen började livet braka med att smärtorna ökade igen.
Idag har jag enligt läkarna behandling resistent smärta.
Jag är sjukskriven för kroppen orkar inte med när jag har konstant ont. Idag står jag dessutom utan smärtlindring , vilket i sig är sinnesjukt! Hur ska jag bli bättre i min utmattning om grundorsaken inte tas om hand?!
Jag är värd att ha ett liv!
Jag ska leva inte bara överleva!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: